Bild på studiebesök med gymnasiet.

Studiebesök

För gymnasium inom Hässleholms kommun rekommenderar vi ett skräddarsytt skolbesök där vi kommer ut och håller i en lektion beroende på vilket program eleverna läser. Vi erbjuder även studiebesök på våra anläggningar.

På studiebesöket på fjärrvärmeverket är det en 20 minuters presentation inomhus, sen går vi en rundvandring på vårt område där ni bland annat får se tippfickan, pannan och restprodukter.

Under studiebesöket på avloppsreningsverket är det en 30 minuters presentation inomhus, sen går vi en rundvandring på vårt område där ni bland annat får se de olika stegen för avloppsrening och restprodukt från avloppsrening.

Ett studiebesöket på Hässleholms kretsloppcenter i Vankiva börjar med en 45 minuters presentation inomhus, sen går vi en rundvandring på vårt område där ni bland annat får se vår återvinningscentral och mellanlagring av sopor.

Vid besök på skolan vill vi gärna vet om det är inom något specifikt ämne och vad ni som lärare tycker vi ska fokusera på.

Till bokningssida keyboard_arrow_right

Ordning och säkerhet

För att skapa säkra besöksförhållanden har vi sammanställt ett dokument om vilka regler och säkerhetsrutiner som gäller vid studiebesök hos oss. Säkerhetsföreskrifterna ska läsas igenom innan studiebesöket.

Säkerhetsföreskrifter - Fjärrvärmeverk (pdf) Pdf, 174.1 kB, öppnas i nytt fönster.

Säkerhetsföreskrifter - Avloppsreningsverk (pdf) Pdf, 211.1 kB, öppnas i nytt fönster.

Säkerhetsföreskrifter - Hässleholms Kretsloppscenter (pdf) Pdf, 177.6 kB, öppnas i nytt fönster.

Senast uppdaterad: