höga trän underifrån mot himmelen

Jobba hos oss

Att arbeta på Hässleholm Miljö är något speciellt. För hur många får egentligen möjlighet att tillsammans med sina medarbetare rädda världen, lite varje dag?

Vill du bli en av oss?

Tillsammans driver vi ett bolag med fyra olika verksamheter; Vatten & Avlopp, Fjärrvärme, Renhållning och Hässleholms Kretsloppscenter (HKC). Denna bredd kräver medarbetare med vitt skilda kompetenser där alla är lika viktiga för att verksamhetens helhet ska fungera. Kanske är du nästa person att bli en av oss?

Vår värdegrund

Vår värdegrund bygger på orden: Framåtanda, Omtänksamhet och Tydlighet. Arbetet med att ta fram värdegrunden gjordes 2021 och involverade alla medarbetare.

Våra lediga tjänster

Här hittar du våra lediga tjänster just nu:

Som affärsområdeschef har du ett fullt chefsansvar för verksamheten, ekonomi, personal och arbetsmiljö. Uppdraget inkluderar driftplanering, driftoptimering och samverkan med bolagets övriga affärsområden och stödfunktioner. För att lyckas i rollen är ett tydligt, närvarande och framåtdrivet ledarskap avgörande.

Låter det spännande? Gå in och läs mer via länken nedan.

Läs mer och sök detta jobb Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Med innovationskraft, breda samarbeten och flera kontaktytor säkerställer vi att fjärrvärmens utveckling går framåt. Nu söker vi dig som tillsammans med oss vill vara med på resan mot smartare energilösningar i rollen som Energiingenjör. En roll där du i tät dialog med kunder tar oss mot ett mer hållbart samhälle!

Läs mer och sök detta jobb Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Tycker du om att möta människor i deras
vardag, vara i rörelse och att arbeta utomhus? Uppskattar du en kortare arbetsvecka? Då kanske arbetet som chaufför hos oss är något för dig! Nu söker vi två vikarierande chaufförer med fokus på körning med slambil.

Vi erbjuder dig en roll med eget ansvar, stor variation och möjlighet att påverka. Hos oss sätter vi omtanke, god arbetsmiljö och friska medarbetare i fokus.

Läs mer och sök detta jobb Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Som chaufför hos oss är du oumbärlig för att samhället ska fungera. Vi erbjuder vi dig en roll med eget ansvar, stor variation och möjlighet att påverka. Tillsammans gör vi det som är viktigt på riktigt- både för miljön och människorna. Vi vill göra livet enklare och smartare för våra kunder och vill att du ska bidra i vårt arbete.

Nu söker vi flera chaufförer som vill vara med på vår resa! Tjänsterna består av cirka två semestervikariat med fokus på att köra sopbil.

Läs mer och sök detta jobb Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Älskar du att inspirera andra till miljövänliga beslut och trivs i ett aktivt och socialt arbete? Letar du efter ett sommarjobb? Då är det dags att kika på tjänsten som ÅVC-medarbetare hos oss på Hässleholm Miljö!

Läs mer och sök detta jobb Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Vi har tre lediga tjänster för säsongsarbete på Hässleholms kretsloppscenter och Värmeverket, med möjlighet till samarbete mellan anläggningarna. Arbetsuppgifterna inkluderar varierande uppgifter inom underhållsarbete, från målning och städning till trädgårdsarbete och bilvård.

Vill du vara med och göra skillnad samtidigt som du njuter av utomhusarbete i solen? Spendera sommaren med oss på Hässleholm Miljö!

Läs mer och sök detta jobb Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Du är alltid välkommen att lämna en spontanansökan om det inte finns någon tjänst uppe som passar dig.

Spontanansökan keyboard_arrow_right
Två medarbetare som ler mot kameran med klarblå himmel i bakgrunden
Medarbetare tittar på reningsverket

Ibland har vi den härliga möjligheten att ta emot praktikanter i delar av vår verksamhet. Vi gör alltid vårt bästa för att ge dig en så positiv praktikupplevelse som möjligt, där du såväl som vi har möjlighet att lära av varandra.

Är du intresserad av att ha din praktik hos oss? Skicka då ett mejl till vår HR-generalist och berätta lite mer om dig själv. I mailet vill vi även få lite information om praktiken, en beskrivning av den utbildning du läser samt få veta inom vilket område du söker praktik.

Är du intresserad av att skriva ditt examensarbete hos oss? Vad roligt!

Ta gärna kontakt med vår HR-generalist och berätta mer om din utbildning och din idé till examensarbetet.


Senast uppdaterad: